2022 Arbonika Kollekció

                 Mire lehet számítani az Új Kollekcióban?

Ahogy a nevében is benne van a ROMANTIKUS jegyek fognak előtérbe kerülni. Természetesen, az év leghosszabb hónapját a Januárt követően már gyorsan fognak váltakozni a hetek és hamar Valentin Nap is lesz, amihez aktuálisan sok izgalmas dolgot tervezünk szintén. De elsősorban mi a "Romantikusságot" ebben a kollekcióban nem csak a szerelmes érzésekre szeretnénk leszűkíteni, és nem is a 18. század kiábrándultságában szeretnénk elmerülni, hanem valójában azt az érzést szeretnénk előhozni, ami az ábrándos elvágyódás. Egy képzeletbeli, csipkés felhőn lebegő fantáziálás, egy leheletnyi csillámmal díszített, gondolatébresztő verseskötetből való felpillantás. Az új kezdet okozta játékos és lelkes izgatottság, és egy kis púderes színű modern sikk. 


           Milyen termékekkel készülnek most az Arbonika Lányok?

A szokásos dolgok nem maradhatnak ki, három - négy Szálas Szárazvirág, Kopogtató és Gyertyák. 

A Kézzel Gyantázott hajcsatok terén, lesznek szivecskés és apróvirágos verzióink is, ha sikerrel járunk akkor még a csipke is bele kerülhet, de ahogy említettük a kivitelezés még rejtegethet meglepetéseket számunkra. 

Na de, íme az izgalom. Két teljesen új termékkel fogunk érkezni, amiről még keveset merünk elárulni. De készüljetek valami olyanra, ami szép és praktikus, pont olyan KÜLÖNLEGES mint Te és Mi, tele van virágokkal és még mással is tele lehet rakni. Továbbá valami olyasmire, amitől mindennap egy Nimfának érezheted magad a nagyvárosban, egy tündéri jelenésnek a modern vonalak között.

Szóval csak olyan - Arbonikásan.

          Milyen színek, anyagok várhatóak?


A színeket illetve a púderes rózsaszínes árnyalatokra kell számítani.         Valami újítás a Valentin Napra?

Két dolog van amit szeretnénk, mindenképp szeretnénk egy csokor rendelő rendszert kifejleszteni majd Februárra a szerelmesek számára, hogy egyszerűn, de igazi érzelmes, különleges mód küldhessenek virágot. Ebben a Legjobb Barátnőknek és Self Love címszóra rendelők is részt vehetnek majd, hiszen mi itt az Arbonikánál azt valljuk, hogy önmagunk megajándékozása egy természetes dolog. 

A másik pedig, hogy gondolkodunk egy Monthly vagy Weekly előfizetéses lehetőségen az igazi fanatikusaink számára, hogy havonta vagy hetente kapjanak automatikusan csomagot - megkockáztatjuk itt és ahogy a kollekció is mutatja ábrándozunk, az élő virág előfizetésen is. 

        Lesz workshop valamikor?

Így van, mindenképp szeretnénk a szokásos szezonális workshopounkat illetve vásárunkat megtartani. Mindenesetre ezeket az élő eseményeket már rugalmas fenntartásokkal kezeljük, hiszen a világ jelenleg alkalmazkodások tömkelegével segíti a személyiségünk fejlődését, így erről majd, amikor már közelebb vagyunk az időponthoz mindenféleképpen többet is elárulunk majd.

 

 
 

0

Kosár