Már NYITVA a 22' szezon naptárunk!

Szabad időpontok felől bátran érdeklődjetek, foglaláshoz vegyétek fel velünk a kapcsolatot:

[email protected]

06308776536

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Vintage / Elegáns / Rusztikus / Játékos / Minimalista / 

" Annyira szép volt minden és olyan jó volt a hangulata"

 " A Lányok munkája hatékony, praktikus és ötletgazdag. Úgy érkeztünk meg utolsó pillanatban, hogy minden reményünk feladtuk -  3 hét volt az esküvőig - az épített virágdíszekben benne volt minden szenvedélyük és hihetetlen módon képesek megteremteni azt a hangulatot amit 3 szóban körül írtunk Nekik"

Egyedi csokrot szerettem volna, polgári esküvőre, és sikerült is a lányoknak eltalálni, amit szerettem volna! Sőt, a kislányomnak is elkészítették mini verzióban a csokrot! "


TELJES SZEMÉLYRE SZABOTT VIRÁG DEKORÁCIÓK

Hajkoszorúk • Menyasszonyi Csokrok • Centerpiece Kompozíciók     • Épített Virágfalak•  Székek dekorálása • Köszöntőtáblák Felvirágoztatása   • Épített Virágkapuk és Boltívek • Virágos Útvonal • Háttér dekoráció

VINTAGE KIEGÉSZÍTŐK ÉS DEKORÁCIÓK KÖLCSÖNZÉSE

Vintage Gyertyatartók
Szalmakocka ülések
Vintage Szőnyegek
Vintage Terítők
Farönkök
Rattanok


Hozzátok saját izgalmas ötleteiteket, vagy mutassatok Nekünk pár képet és bízzátok Ránk! Közösen tervezzük meg, mi pedig kivitelezzük Nektek. Ha szeretnétek az esküvői helyszín bejárásánál már ott lehetünk Veletek együtt fantáziálni a helyszín adta lehetőségeken. A szolgáltatásaink sorában található legkisebb kiegészítő elem is megrendelhető akár önmagában, ha már csak egy kis varázslat hiányzik Nektek!

A VARÁZSLAT az amit megteremtünk, de a CSODA Ti lesztek!

Gratulálunk Nektek!


" SZŰK KÖRŰ ROMANTIKUS IDILL "

Ezt a dekorációs csomagot akkor ajánljuk Nektek, ha nem terveztek nagy lakodalmat, de szeretnétek ha a szűk családi körben szervezett esküvőtök is megkapná azt a hangulatot amit elképzeltek Neki. 

0-50 főnek - kis helyszínhez 

100 000 FT - 250 000 FT között

Azt hiszem ezt szeretnénk

" UTCABÁL HANGULAT "

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha nagyobb terek állnak rendelkezésre, legyen az sátras lakodalom vagy étterem. Ha komplett díszítésre vágytok, de nincs szükség minden felvirágoztatására. 

50 - 150 főnek - nagyobb helyszínekhez

250 000 FT - 400 000 FT KÖZÖTT

Érdekel ez a csomag minket

" HETEDHÉT ORSZÁG MULATSÁGA " 

Ezt a csomagot akkor válasszátok, ha Tiétek a Nagy Lagzi, ha grandiózus belső és külső  terekbe van szükség díszítésre. Ha hiánytalan dekorációt szeretnétek és extra ötleteitek vannak még mellé.

150 fő felett - fergeteges helyszínekhez

400 000 FT FELETT 

Erről szeretnénk többet tudni

Fanni & Balázs Esküvője

" Annyira örülök, hogy az Arbonika-t kértük fel az esküvőnkön szárított virág dekor megálmodására és kivitelezésére.

Pontosan azt kaptuk amit együtt kitaláltunk! Adrival nagyon gördülékenyek voltak a konzultációink, és minden egyes megrendelt elem álomszép volt. Külön kérésemre még a fülbevalómat is feldíszítette, és egy igazi tündérhercegnőnek érezhettem magam egész nap. Kiemelném a főasztal díszünket is, ami személyes kedvencünk volt. 

Csak ajánlani tudom a lányokat, szívvel lélekkel odateszik magukat és 150%-ot nyújtanak. "

Angi & Zsombor Esküvője

“Adriék  minden nehézséget és akadályt legyőzve nagyon szépen megoldották az esküvői helyszín dekorálását.

 Ha volt is bizonytalanság bennem, nem bántam meg a döntést, hogy nem egy felkapottabb vagy élővirággal dolgozó dekorost választottam. Ötleteikkel, elképzeléseikkel finoman tették a dolgukat, s hozzáadták azt a friss kreativitást a munkához, ami kellett ehhez az igazán eredeti díszítés megalkotásához.

Külön öröm számomra, hogy a szárított virágos csokrok még hosszú ideig ott lesznek a vendégek otthonában, emlékeztetve őket az esküvőnk napjára.”

Kosár