Szárított Virág Branding Neked Is


Mit jelent a  " Branding " ?

A branding nem más, mint minden ami a vállalkozásod első ránézésre. Olyan "apró" dolgoktól kezdve mint a logód, színpaletta amit használsz, a tipográfia, elemek és minták, minden amit konzisztensen látnak a vásárlóid, követőid és anélkül is tudják, hogy ez TE vagy, hogy el kellene olvasniuk. Ebbe mélyebben nem szeretnék belemenni, én LÉDU oldalát ajánlom, ha valaki szeretne erről többet tudni. 

Branding + Szárított Virágok? 

Képzeld el, hogy le szeretnéd fotózni az Új Kollekciód - legyen az bármi - mi az amivel szebbé tennéd a fotókat? Mondjuk szeretnéd a feladott csomagjaidat extrázni valamivel, amitől sokkal igényesebb és minőségibb unboxing élményt adhatsz a vásárlóidnak, mit tennél hozzá?  Erre és még sok minden másra mi tudunk ajánlani Neked valamit : Szárított Virágokat .

Annak megfelelően, hogy a vállalkozásod milyen szegmensben működik, megannyi lehetőség tárul eléd.  

Praktikus Befektetés

Tartós    •.   Többször Felhasználható    •.    Trendi

Vállalkozói Csomagok

Bízunk Benne, hogy itt találsz olyat ami megtetszik, alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk 

Ezek az árak csak tájékoztató jellegűek, természetesen amikor elkezdjük a közös munkát, az egyeztetést akkor rajzolódik ki teljesen, hogy a Te igényeid pontosan mik lennének és mi miképp tudjuk megvalósítani azt. 
S

Egyszeri alkalomra - például kollekció befotózásához - a Te márkádhoz egyeztetett virágokkal. Moodboarddal, neked tetsző a webshopon nem szereplő termékekkel.


35 000 Ft +

M

Rendszeres megrendelés - például csomagolódekorációk, sütemények, kozmetikai termékek - szappanok - állandó dekorálása virágokkal. Moodboarddal, neked tetsző a webshopon nem szereplő termékekkel.

55 000 Ft +

L

Bérgyártás - Vagyis a saját Virágaid amiket eladhatsz a saját márkád neve alatt. Akár egyszeri kollekció, akár hosszútávú együttműködés. Moodboarddal, neked tetsző a webshopon nem szereplő termékekkel.

100 000 Ft +


.Kosár