GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Üdvözöllek a Szárazvirágok varázslatos világában, az ARBONIKÁN! 

Itt mindent megtudhatsz a nálunk található szárazvirágokról és arról,  hogyan használhatod / tárolhatod / rendelheted meg őket. Fedezd fel a szárazvirágok sokszínű világát, inspirálódj ötleteinkből, és találj választ a leggyakoribb kérdésekre a következő GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) részben.

Ha nem kaptál választ akkor ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot ITT.

• Mi a különbség az M  az L és az XXL méretű csokrok között?

A csokrok méreteit tekintve az M és L és XXL kategóriákat különböztetjük meg. Az M méretű csokraink visszafogottabbak, amelyek ideálisak kisebb otthonokba vagy ajándékokba. A szálak magassága körülbelül 30-40 cm, de a csokor vastagsága és a volumene változó lehet a virágok típusától és összeállításától függően.

Az L méretű csokraink nagyobbak és kifejezőbbek. Ezek a csokrok tökéletesek nagyobb terek díszítésére, állandó dekornak, vagy ha valaki ütős látványt szeretne elérni. A szálak magassága itt is körülbelül 30-40 cm, de a csokor vastagsága és a volumene nagyobb, ami impozáns megjelenést kölcsönöz.


Az XXL csokrunkat ajánljuk, ha azt szeretnénk, hogy a kompozíció belakja az egész enteriőrt, központi elem legyen, hatalmas terekhez, vagy csak azoknak, akik simán úgy gondolják, bizony a több az több.

A weboldalunkon található képek a két méret ( M és L ) közötti méretet ábrázolják, hogy a vásárlóinknak átfogó képet adjunk a termékeinkről. Minden csokor egyedülálló, ezért kisebb eltérések előfordulhatnak a képen látható és a kapott csokor között, de mindig igyekszünk a lehető legjobban reprezentálni a termékeinket. Az XXL méret a fotókon látható csokor duplája.

Remélem, ez segített tisztázni a kérdésed. Ha további információra van szükséged, kérjük, ne habozz feltenni.

• Szezonális dekornak vettem szárított virág csokrot, ha el szeretném tenni, mire figyeljek oda?

Az alábbiakban adok néhány tipiket, amire figyelhetsz, ha el szeretnéd tenni a szezonális dekorációként használt szárított virágcsokrodat:

1. Tárolás: Fontos, hogy a szárított virágokat tárolás előtt alaposan porold le.  Ez segít megőrizni a csokor eredeti szépségét és állapotát. Távolítsd el az esetleges levél- vagy virágtörmeléket, és alaposan ellenőrizd, hogy nincsenek-e rajta élő rovarok vagy kártevők - például moly.

2. Tároló papír:  Tárolásra megfelelő a papírdoboz vagy kosár, újságpapír. Kerüld a műanyag vagy légmentesen záródó edényeket, mert ezekben a virágok nedvességet gyűjthetnek, és penészesedéshez vezethetnek.

3. Hely: Helyezd el a szárított virágcsokrodat olyan helyen, ahol viszonylag száraz és sötét van. Az erős napfény vagy a nedvesség károsíthatja a virágokat, és elhalványíthatja vagy tönkreteheti őket.

4. Megőrző / frissítő spray: Ha szeretnéd, használhatsz speciális szárított virágokhoz készült megőrző spray-t, amely segít megőrizni a virágok színét és állapotát. Ezt nálunk is megvásárolhatod.

5. Vigyázz a mozgatással: Amikor mozgatod vagy áthelyezed a szárított virágcsokrodat, ügyelj arra, hogy óvatos legyél. A virágok könnyen törhetők vagy levelek hullhatnak le, így óvatosan bánj velük.

Ezek az általános tippek segíthetnek abban, hogy a szezonális dekornak szánt szárított virágcsokrodat hosszú ideig megőrizhesd. Mindenekelőtt tartsd szemmel a virágok állapotát, és ha bármilyen romlást vagy elszíneződést tapasztalsz, gondoskodj a szükséges karbantartásról vagy cseréld ki a virágokat újakra.

Kosár

A kosár üres.