Szállítási információk

A weboldalon megrendelt termékek kiszállítási ideje 4- 9 munkanap. . 

Csomagolási költség nincs, a szállítás költsége pedig :

INGYENES OPCIÓ

  • INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 20.000.- FT vásárlás felett - az egész ország területén / csak előre fizetett, banki utalás esetén

Futárszolgálat OPCIÓ - az ország egész területén

  • Futárszolgálat  Csomag - 1.900 Ft

UTÁNVÉTES Futárszolgálat OPCIÓ - az ország egész területén Maximum 10.000.- Ft összegig

  • Futárszolgálat Csomag + utánvét - 2.500 Ft


.A csomagokat Futárszolgálat szállítja ki. A csomag csomag elkészítése munkanapon történik,  a futárnak való átadás után 24-48 órán belül megtörténik a csomag kiszállítása, a  rendelés feldolgozással és szállítással együtt a csomag a fizetés után 7-9 munkanapon belül érkezik. A kiszállítás egyeztetést követően reggel 08.00 óra és 17.00 óra között történik. Érdemes olyan címet megadnia a rendelésnél, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!


Gyorsított Csomag : Van lehetőség gyorsított rendelés házhozszállításra ez egyeztetés után történik. Összege kosárérték, tömeg és méret függő.

Az átvételi elismervényt csak a csomag külső sérülésének megvizsgálása után írja alá! Ellenőrizze a csomag tartalmát az átvétel után. Ha a bel-tartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítést igényelhet a futárszolgálatnál. Ha a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen volt, a szállító értesítést küld nekünk.