Ezt mondták Rólunk:

Lilla ⭐⭐⭐⭐⭐

"Meseszép csokrot vettem tőlük, csodálatos az illata és a kicsi csokor is akkora mint a fejem.😄A kiszállítás időben megtörtént, minden teljesen rendben volt. Máskor is fogok itt vásárolni. 10/10 Good vibes!
Gyönyörű a csomagolás, nagyon tetszik a kis virág, ami le van pecsételve. Tényleg, nagyon-nagyon tetszik a pecsét!!!"

Vivien ⭐⭐⭐⭐⭐

" A kiszállítós dobozok méreteiben nem voltam biztos, de a rendelés megerősítésénél írták, hogy ha rossz méretet választottam, ők kicserélik a jóra. Ez nagy segítség volt nekem.:) Már maga a csomagolás is meseszép volt. Egyszerűen imádom a koszorútNem gondoltam, hogy lehet szebb, mint a képeken, de élőben még szebb. Minőségi, gyönyörű termékeik vannak. Én biztosan fogok még vásárolni! 

Barbi ⭐⭐⭐⭐⭐

" Ha valami különleges, egyedi csokorra vágysz (pl esküvődre) akkor mindenképp az Arbonikát ajánlom! Segítőkészek voltak, gyorsak, mindig válaszoltak, igazodtak az igényekhez és két csodás csokrot kaptam tőlük! A csomagolás is nagyon igényes, illatos és kis pecséttel és virágocskával van lezárva! "

Mónika ⭐⭐⭐⭐⭐

" Telefonon többször egyeztettünk. nagyon készséges volt Adrienn. mindig azonnal reagált, és sokat tudott segíteni a kiválasztásban. A feltüntetett időn belül megérkezett, csodás élmény volt önmagában a csomag kibontása is. minőségi anyagok, kreatív megoldások, gondos kezek. "

Most Te jössz!

Kedves Vásárlónk, kérünk Téged írj nekünk. Meséld el milyennek találtad az Arbonika Élményed? 

⭐⭐⭐⭐

Írd le a tapasztalataid, könnyítsd meg másoknak is a vásárlás döntését. 


Kosár