Ezt mondták Rólunk:

Lilla ⭐⭐⭐⭐⭐

"Meseszép csokrot vettem tőlük, csodálatos az illata és a kicsi csokor is akkora mint a fejem.😄A kiszállítás időben megtörtént, minden teljesen rendben volt. Máskor is fogok itt vásárolni. 10/10 Good vibes!
Gyönyörű a csomagolás, nagyon tetszik a kis virág, ami le van pecsételve. Tényleg, nagyon-nagyon tetszik a pecsét!!!"

Vivien ⭐⭐⭐⭐⭐

" A kiszállítós dobozok méreteiben nem voltam biztos, de a rendelés megerősítésénél írták, hogy ha rossz méretet választottam, ők kicserélik a jóra. Ez nagy segítség volt nekem.:) Már maga a csomagolás is meseszép volt. Egyszerűen imádom a koszorútNem gondoltam, hogy lehet szebb, mint a képeken, de élőben még szebb. Minőségi, gyönyörű termékeik vannak. Én biztosan fogok még vásárolni! 

Barbi ⭐⭐⭐⭐⭐

" Ha valami különleges, egyedi csokorra vágysz (pl esküvődre) akkor mindenképp az Arbonikát ajánlom! Segítőkészek voltak, gyorsak, mindig válaszoltak, igazodtak az igényekhez és két csodás csokrot kaptam tőlük! A csomagolás is nagyon igényes, illatos és kis pecséttel és virágocskával van lezárva! "

Mónika ⭐⭐⭐⭐⭐

" Telefonon többször egyeztettünk. nagyon készséges volt Adrienn. mindig azonnal reagált, és sokat tudott segíteni a kiválasztásban. A feltüntetett időn belül megérkezett, csodás élmény volt önmagában a csomag kibontása is. minőségi anyagok, kreatív megoldások, gondos kezek. "

Bogáta ⭐⭐⭐⭐⭐

" Gyönyörű, környezettudatos termékek! Nagyon kedves és gyors kapcsolattartás! Mindenkinek ajánlom, aki valami szépet szeretne az otthonába :) "

Margit⭐⭐⭐⭐⭐

Gyönyörűen van becsomagolva minden. Ami nekem meg sokat jelent, hogy sokkal szebb élőben minden, mint a képeken. Máshol pont fordítva van ez. Köszönöm, hogy vagytok. "

Margit⭐⭐⭐⭐⭐

"A workshopon szép koszorút készítettünk, szinte profi munkának tűntek. Nagyon jó élmény volt, szép helyen, nyugodt környezetben lehet alkotni. A kopogtatók csodaszépek lettek, és még különlegesebbé teszi őket, hogy saját kézzel készültek. Mindig kaptunk segítséget, ha valamivel elakadtunk, ugyanez egy otthoni kézművesedésnél nincs meg. "

Edit ⭐⭐⭐⭐⭐

" Egy kifejezetten az igényeinkre szabott születésnapi workshopon vettünk részt., ahol minden extra kívánságunk teljesült. Nem is reméltem ezt a rugalmasságot! Nagyon jó élmény volt, hogy együtt élhettük meg az alkotás örömét, és Adrienn  segítségével nagyon klassz virágkompozíciók születtek.. A legjobb döntés volt az Arbonikát választani erre az alkalomra, de ebben biztos voltam, mert a korábban rendelt csokor is gyönyörű! Nagyon szerettem Adri közvetlenségét, nagyon jó érzés vele együtt alkotni "

Most Te jössz!

Kedves Vásárlónk, kérünk Téged írj nekünk. Meséld el milyennek találtad az Arbonika Élményed? 

⭐⭐⭐⭐

Írd le a tapasztalataid, könnyítsd meg másoknak is a vásárlás döntését. 
Kosár