24' szezon naptáridőpontjai már nyitottak

Szabad időpontok felől bátran érdeklődjetek, foglaláshoz vegyétek fel velünk a kapcsolatot:

[email protected]

06308776536

ESKÜVŐI DEKORÁCIÓ

Vintage / Elegáns / Rusztikus / Játékos / Minimalista / 

" Annyira szép volt minden és olyan jó volt a hangulata"

 " A Lányok munkája hatékony, praktikus és ötletgazdag. Úgy érkeztünk meg utolsó pillanatban, hogy minden reményünk feladtuk -  3 hét volt az esküvőig - az épített virágdíszekben benne volt minden szenvedélyük és hihetetlen módon képesek megteremteni azt a hangulatot amit 3 szóban körül írtunk Nekik"

Egyedi csokrot szerettem volna, polgári esküvőre, és sikerült is a lányoknak eltalálni, amit szerettem volna! Sőt, a kislányomnak is elkészítették mini verzióban a csokrot! "


TELJES SZEMÉLYRE SZABOTT VIRÁG DEKORÁCIÓK

Hajkoszorúk • Menyasszonyi Csokrok • Centerpiece Kompozíciók     • Épített Virágfalak•  Székek dekorálása • Köszöntőtáblák Felvirágoztatása   • Épített Virágkapuk és Boltívek • Virágos Útvonal • Háttér dekoráció

VINTAGE KIEGÉSZÍTŐK ÉS DEKORÁCIÓK KÖLCSÖNZÉSE

Vintage Gyertyatartók
Szalmakocka ülések
Vintage Szőnyegek
Vintage Terítők
Farönkök
Rattanok


Hozzátok saját izgalmas ötleteiteket, vagy mutassatok Nekünk pár képet és bízzátok Ránk! Közösen tervezzük meg, mi pedig kivitelezzük Nektek. Ha szeretnétek az esküvői helyszín bejárásánál már ott lehetünk Veletek együtt fantáziálni a helyszín adta lehetőségeken. A szolgáltatásaink sorában található legkisebb kiegészítő elem is megrendelhető akár önmagában, ha már csak egy kis varázslat hiányzik Nektek!

A VARÁZSLAT az amit megteremtünk, de a CSODA Ti lesztek!

Gratulálunk Nektek!


" SZŰK KÖRŰ ROMANTIKUS IDILL "

Ezt a dekorációs csomagot akkor ajánljuk Nektek, ha nem terveztek nagy lakodalmat, de szeretnétek ha a szűk családi körben szervezett esküvőtök is megkapná azt a hangulatot amit elképzeltek Neki. 

0-50 főnek - kis helyszínhez 

150 000 FT - 300 000 FT között

Azt hiszem ezt szeretnénk

" UTCABÁL HANGULAT "

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha nagyobb terek állnak rendelkezésre, legyen az sátras lakodalom vagy étterem. Ha komplett díszítésre vágytok, de nincs szükség minden felvirágoztatására. 

50 - 150 főnek - nagyobb helyszínekhez

300 000 FT - 500 000 FT KÖZÖTT

Érdekel ez a csomag minket

" HETEDHÉT ORSZÁG MULATSÁGA " 

Ezt a csomagot akkor válasszátok, ha Tiétek a Nagy Lagzi, ha grandiózus belső és külső  terekbe van szükség díszítésre. Ha hiánytalan dekorációt szeretnétek és extra ötleteitek vannak még mellé.

150 fő felett - fergeteges helyszínekhez

500 000 FT FELETT 

Erről szeretnénk többet tudni

Természetesen ezek az ajánlatok változhatnak, érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, főleg ha vannak dolgok, amikben bizonytalanok vagytok. 

Petra & Gábor Esküvője

„Adrinak elképesztően jó érzéke van bármihez, amihez kreativitásra van szükség. Néhány kulcsszó alapján olyan tökéletes koncepciót alkotott meg, amilyet szerettem volna, de még én magam sem tudtam pontosan elképzelni. 

Munka közben folyamatos volt a konzultáció, de épp csak annyi, hogy lássam, jó kezekben vagyok, a többit rutinból intézte Adri. Minden alkalommal, amikor elkészült valami és kaptam róla fotót. Utólag még a gondolat is furcsa, hogy esetleg szárazvirág helyett vágott virág díszítette volna az esküvőnket. Számomra az örökkévalóságot jelképezi, az aznapi hangulat és érzelmek konzerválását, arról nem is beszélve, hogy nem kellett azon aggódni, mikor melyik virág fogja megadni magát. 

Teljesen ráérzett arra, hogy milyen vagyok / vagyunk, és a legtökéletesebb esküvői virágdekorációt készítette el számunkra! Hálát adok, hogy őt választottuk, és hogy elvállalt minket!”

Fanni & Balázs Esküvője

" Annyira örülök, hogy az Arbonika-t kértük fel az esküvőnkön szárított virág dekor megálmodására és kivitelezésére.

Pontosan azt kaptuk amit együtt kitaláltunk! Adrival nagyon gördülékenyek voltak a konzultációink, és minden egyes megrendelt elem álomszép volt. Külön kérésemre még a fülbevalómat is feldíszítette, és egy igazi tündérhercegnőnek érezhettem magam egész nap. Kiemelném a főasztal díszünket is, ami személyes kedvencünk volt. 

Csak ajánlani tudom a lányokat, szívvel lélekkel odateszik magukat és 150%-ot nyújtanak. "

Angi & Zsombor Esküvője

“Adriék  minden nehézséget és akadályt legyőzve nagyon szépen megoldották az esküvői helyszín dekorálását.

 Ha volt is bizonytalanság bennem, nem bántam meg a döntést, hogy nem egy felkapottabb vagy élővirággal dolgozó dekorost választottam. Ötleteikkel, elképzeléseikkel finoman tették a dolgukat, s hozzáadták azt a friss kreativitást a munkához, ami kellett ehhez az igazán eredeti díszítés megalkotásához.

Külön öröm számomra, hogy a szárított virágos csokrok még hosszú ideig ott lesznek a vendégek otthonában, emlékeztetve őket az esküvőnk napjára.”

Rebeka & Marci Esküvője


" A dekor csodás volt,  minden rendben volt vele, nagyon örülök, hogy szárazvirágokat választottunk és hogy Adriékat, mert tök szuper, hogy visszavették a dekort és így nekünk sem kellett ezzel bajlódni, így még szép élete lehet ezeknek a növényeknek valahol. A virágok nagyon szépen mutattak a mezőn, vittek egy kis színt a nyáron kiégett fű közé, de közben olyan szépen bele is simultak a tájba, gyönyörű volt :) Köszönjük! "

Rebeka és Marci virágai közül amit nem tartottak meg az Újravirágoztatás Programunk keretein belül olyan helyekre vittük, ahol még sokszor mosolyt csalnak az emberek arcára. Az Újravirágoztatás Programról ITT olvashatsz többet.

Kosár